Tekst link

Van Lihdanfurt is gestart met Jessy als eerste hond.

Jessy is bij ons gekomen in 1986, en is de dochter van Kamp. Mannix from the Golden Rennet en Anouk van 't Severien.  Door het lopen van shows en de groeiende liefde voor, en kennis van het ras, is de wens ontstaan om een nestje met haar te fokken.

In 1989 hebben we de kennelnaam aangevraagd ' Van Lihdanfurt' en deze ook gekregen. Vanaf dat moment is de liefde voor dit ras alleen maar gegroeid en dat willen wij graag delen met u middels deze website.

In 1991 kreeg Jessy haar eerste nest, zij was toen 5 jaar. Uit dit eerste nest is First Lady Jo-Ann van Lihdanfurt geboren. Haar vader is kampioen First Lord Simon van het Wiekse Veld

Het belangrijkste voor ons is om gezonde en raszuivere goldens te fokken met een grote will to please en een echt golden karakter.

Socialisatie is voor ons een heel belangrijk gebeuren: We brengen ze in contact met zo veel mogelijk facetten uit het dagelijks leven, waaronder veel contact met volwassenen, kinderen en andere dieren. De puppy's worden  vanzelfsprekend in huiselijke sfeer opgevoed. Ook de nazorg vinden wij erg belangrijk, vandaar dat bij ons ook een puppy-training op het programma staat. Dit doen wij vanaf  8 weken in nauwe samenwerking met de toekomstige baasjes. Zo leren baas en hond, van begin af aan, goed met elkaar om te gaan. Wij hopen hierdoor veel misverstanden te voorkomen en eventueel te verhelpen.

 

Klik op de foto voor vergroting

maren pups.JPG (362132 bytes)

                               

lizzy aandacht vragen.JPG (347457 bytes)

 

sunday nest.JPG (563335 bytes)

het" Sunday" nest

colourful.JPG (467277 bytes)

het " Colourful" nest